Kategoriarkiv: Fridykning

Ingen träning på söndag 19 maj

Nu på söndag, 19 maj, är simmhallen stängt på grund av helgdag. Det betyder att vi inte har någon träning.

Framåt gäller egen träning från 18.00 (alltså 26/5, 2/6, 9/6 och 16/6) . Vi kommer öppna skåpen som vanligt, men det är bara OK att träna med instrukör på plats.

Träna säkert, det vill säga, se till att du inte är utan övervakning, förälder eller kompis.

Vi försöker starta terminen igen runt början av september. Är du sugen på att hjälpa till på våra träningar? Säg till mig i så fall!

Trevlig sommar och jag passar på att tacka för denna termin, bra jobbat alla!

Fridykarträning startar 15 januari

Förra veckan tjuvstartade vi lite men nu är det dags att dra igång på riktigt! Välkomna att träna med oss i Dykarklubben Putan!

Vi erbjuder en lättsam träning i fridykning/snorkling. Vi varvar teknik och fys. Som ungdom och vuxen tränar du på vattenvana, olika simtekniker och säkerhet i och om kring vattenmiljöer.

Vi tränar på söndagskvällar i Huddingehallen.

Läs mer här: Fridykning.

Vårterminens träning är i gång

Nu har fridykningen startat för vårterminen! Vi tränar båda unga och vuxna och vi släpper in från 17.45 Söndagar. Styrd träning till 19.15 cirka och sedan individuell träning som vanligt.

För att minska trycket på omklädningen rekommenderar vi att ni duschar hemma före träningen så att ni kan byta om och vara klara. På så sätt kan de som redan har tränat duscha istället, allt för att fortsätta träna på ett smittsäkert sätt. Respektera anslag om maxantal i de olika utrymmena i Huddingehallen.

Tag gärna med dig egen utrustning, men vi har förstås också utrustning att låna ut!

Välkomna!

Höstlov 31 oktober

Söndag 31 oktober är det ingen styrd träning på grund av att vi har höstlov för skolorna i Huddinge. Du är välkommen på egen träning mellan 18 och 19 och vi öppnar skåpen om du vill låna utrustning eller material.

Det är viktigt att du som tränar har med dig någon som övervakar träningen, antingen genom pardykning eller genom att någon aktivt övervakar från kanten.

Med pardykning menar vi att man är minst två, där en övervakar den andres övning och sedan byter man. Övningar som inte inkluderar andhållning kan göras samtidigt, exempelvis ytsimning.