VT2021 – fridykarstart!

Vi hade som tidigare meddelat, hopp om att starta vårens träning redan den 10 januari, men just nu är simhallen stängd till och med den 24 januari. Vi följer förstås utvecklingen noga och just nu planerar vi att starta med träning igen den 31 januari.

Vi funderar på om vi kan genomföra annan träning redan innan simhallen öppnar så håll koll i eposten på inbjudningar som kan vara av intresse.

Är ditt barn sugen att testa fridykning? Anmäl er här så meddelar vi detaljer. De första tre gångerna får man prova utan kostnad, men vi behöver era uppgifter redan från första tillfället. Enklast är att fylla i nedanstående formulär.

För att kunna administrera utskick, försäkringar, information och bidragsansökningar behöver föreningen samla in uppgifter om sina medlemmar. Detta formulär är bra att använda i samband att nya eller ändrade uppgifter behöver förmedlas till föreningen. Om du är obekväm med att skicka personuppgifter via ett formulär, maila gärna motsvarande uppgifter till oss på info@dkputan.se

* anger obligatoriska fält
Observera att alla uppgifter markerade med asterix måste fyllas i, även vid ändring.

Genom att kryssa rutan ovan medger jag att jag har läst och förstått informationen om fridykning. Jag har förstått att det finns risker med undervattensaktiviteter och att om den som anmälan avser inte är fullt frisk, måste jag meddela föreningen detta före första träningen.

Genom att klicka i rutan ovan, godkänner jag att mina uppgifter sparas och behandlas i föreningen för adminstrativt syfte. Det betyder också att uppgifterna delas med Svenska Sportdykarförbundet och Riksidrottsförbundet, Huddinge kommun och SISU, Idrottsutbildarna.

Tillåtna filtyper: pdf,jpg,jpeg,png.
Max filstorlek: 2mb.