Snart dags för fridykarstart

19 januari startar fridykningen igen för tidigare och nya fridykare. Är ditt barn sugen att testa fridykning? Anmäl er här så meddelar vi detaljer. De första tre gångerna får man prova utan kostnad.

För att kunna administrera utskick, försäkringar, information och bidragsansökningar behöver föreningen samla in uppgifter om sina medlemmar. Detta formulär är bra att använda i samband att nya eller ändrade uppgifter behöver förmedlas till föreningen. Observera att sidan inte använder säkerhetscertifikat, varför uppgifterna kan snappas upp på vägen mellan din dator och vår server. Om du är obekväm med detta, maila gärna motsvarande uppgifter till oss på info@dkputan.se

* anger obligatoriska fält
Observera att alla uppgifter markerade med asterix måste fyllas i, även vid ändring.

Genom att kryssa rutan ovan medger jag att jag har läst och förstått informationen om fridykning. Jag har förstått att det finns risker med undervattensaktiviteter och att om den som anmälan avser inte är fullt frisk, måste jag meddela föreningen detta före första träningen.

Genom att klicka i rutan ovan, godkänner jag att mina uppgifter sparas och behandlas i föreningen för adminstrativt syfte. Det betyder också att uppgifterna delas med Svenska Sportdykarförbundet och Riksidrottsförbundet, Huddinge kommun och SISU, Idrottsutbildarna.

Tillåtna filtyper: pdf,jpg,jpeg,png.
Max filstorlek: 2mb.