Arkiv för Medlemmar

Information om träning utskickat

Nu har klubben mailat ut information till dig som tränat med oss. Om du inte fått någon e-post, meddela oss, så att du får information om träningen och vi får rätt uppgifter!

På söndag 20 januari börjar vi igen!

Träningen börjar 20 januari

Vårterminen startar den 20 januari igen. Redan den 13 januari kan du som vill träna individuellt. Instruktörer kommer att vara plats från klockan 17:50 för hjälp med insläpp.

Information kommer att skickas ut via e-post om du har tränat med oss under hösten.

Terminsavslutning 16 december

Terminens sista träning är söndag den 16 december 2018. Vi tackar för denna termin och hälsar er välkomna till nästa termin, som startar i slutet av januari igen.

Ni som tränat med oss under hösten kommer att få information om terminsstart via e-post om några veckor.

Söndag 25 februari är det Sportlovsträning

Som vanligt första söndagen i sportlovet har vi inte någon styrd träning utan du kan komma och träna på egen hand. Vi kommer att finnas på plats som vanligt för insläpp med mera. Passa på att ta med en kompis och träna tillsammans!

Sista söndagen i sportlovet, 4 mars, kör vi träning som vanligt!

Årsmöte 2018

Klubbens ordinarie årsmöte hålls onsdag 7 mars 2018.

Vi träffas i Huddinge Kulturhus, Aprikosa rummet klockan 19.00. Anmäl intresse om fika via info@dkputan.se. Alla medlemmar är välkomna!

Nu är vårens fridykning igång igen!

Förra söndagen startade startade vi träningen för säsongen. JAg hoppas att alla har fått information via epost, annars har vi nog fel uppgifter i vårt system. Skicka gärna in nya uppgifter till oss i så fall!

Ingen ordinarie träning söndag 29 oktober

Söndagen den 29 oktober är det ingen odrinarie träning. Vi kommer dock att finnas på plats som vanligt före 18 för insläpp för dig som vill träna individuellt. Viktigt är att du utnyttjar parsystemet under denna träning.

Skåpen kommer att vara öppna för dig som behöver låna utrustning. Den 5 november räknar vi med vanlig träning igen!

 

Träningen börjar igen den 17 september

Du som har tränat med oss har fått information om träningsstarten. Vi börjar alltså söndagen den 17 september. Insläpp som vanligt på plan 2, utanför caféet 17:45. Hör gärna av dig om du undrar något!

Höstlov 30 oktober – egen träning

Söndagen den 30 oktober kommer det att finnas instruktörer i badet mellan 18 och 19, men det kommer inte att vara någon gemensam träning, utan egen träning, parvis, kan med fördel genomföras under dessa tider! Vi tränar som vanligt söndagen 6 november igen!

18 september börjar fridykarterminen igen

Söndagen den 18 september, klockan 18:00 börjar träningen för terminen. Samling 17:45 utanför dörrarna på plan 2. Du som tränat med oss under våren ska ha fått ett brev i din e-postlåda i veckan. Saknar du brevet, kontakta klubben på info@dkputan.se. Efter gruppträningen finns tid också för individuell träning.

Det finns en kö på personer som gärna vill börja med fridykning. Denna kö kommer vi att gå igenom under de närmaste veckorna, allt eftersom vi vet vilka som fortsätter träna med oss.

Nästa sida »